Blog

Wat is het een gekke periode he? De afgelopen periode zijn wij zoveel mogelijk thuis gebleven met het gezin en proberen wij ons hier te vermaken. Het scheelt dat het lekker weer is en we de ruimte hebben in onze tuin om ons lekker uit te leven! Zo heb je waarschijnlijk in de vlogs voorbij zien komen dat wij in onze tuin hebben quad gereden, paintball gespeeld en zelfs onze eerste TikTok gemaakt! Volg je ons al op TikTok? Je kunt ons vinden onder de naam: familielakap  En wist je dat Seran zelfs alle ramen heeft gezeemd?

Ook moet er natuurlijk schoolwerk gemaakt worden. Hierin proberen we Devran zo goed mogelijk te begeleiden. Op dit moment is hij veel bezig met het oefenen van de letters van het aflabet en kan hij zijn eerste woordjes al lezen!
Het meest bijzondere moment was toch wel de verjaardag van Devran, hij is namelijk 6 jaar geworden. Het was even anders om zijn verjaardag te vieren zonder familie en vrienden bij ons. Toch hebben we er samen een leuk feestje van gemaakt en hebben hem samen met de familie (via videobellen) toegezongen toen hij zijn kaarsjes uitblies!

Hier vind je wat foto´s van de afgelopen periode:

*Wist je dat* Miaz deze maand 7 maanden oud is en het heerlijk vindt om zijn voetjes te pakken en hiermee te spelen. Hoe schattig!

De komende weken zullen we nog in huis moeten doorbrengen, wij delen hierbij onze tips om de quarantaine door te komen:

1) Videobellen. Elke dag videobellen wij wel met iemand, of het nou een oma, neefje of vriendje is. Het is erg leuk om de ander te spreken én te zien. Oefen samen met je bestie een nieuw TikTok dansje, houd een mukbang met een familielid of maak je schoolwerk samen met een klasgenoot tijdens het videobellen.

2) Opruimen. Dat klinkt misschien een beetje saai maar kan erg leuk zijn. Ruim bijvoorbeeld je kamer helemaal op en richt deze opnieuw in. Verplaats wat meubels en het lijkt alsof je een hele andere kamer hebt! Het houdt je bezig, je komt waarschijnlijk een hoop spullen tegen die je lang niet meer hebt gezien en bij ons geeft een nieuwe indeling (en opgeruimd) ook een hoop nieuwe energie!

3) Een serie of filmmarathon is natuurlijk ontzettend relaxed maar waarschijnlijk heb je een hoop al gezien. Een tip van ons: je kunt altijd een gratis proefperiode aangaan bij Netflix, videoland en Disney. Mocht je dus geen abonnement hebben, geen probleem! Ga een proefperiode aan (zorg wel dat je direct opzegt anders loop je abbo wel door!) en kijk nieuwe films/series.

 

*FLASHBACK*

Deze foto is gemaakt toen Devran 1 jaar werd. Velen vinden Miaz op Devran lijken, wat vind jij?

Dit was onze eerste blog, hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Mocht je tips hebben voor onze blog, laat het vooral weten!

Een hele dikke knuffel van ons vijven! xxx